• EERSTE CAMPERVERHUURDER OP KRETA

  EERSTE CAMPERVERHUURDER OP KRETA

  Vakantie = Vrijheid

  We zijn in 2008 begonnen als eerste camper verhuurder op Kreta
  en hebben sinds die tijd vele enthousiaste klanten die genieten van een camper rondreis op Kreta!

 • KOM NAAR GASTVRIJ KRETA

  KOM NAAR GASTVRIJ KRETA

  HUUR EEN CAMPER EN ONTDEK HET HÉLE EILAND

  We kennen het eiland als geen ander.
  We spreken de taal, zijn bekend met plaatselijke gewoontes,
  nemen de tijd om uw uitgebreid te informeren
  en zijn 24-uur per dag telefonisch bereikbaar.

 • Ons kantoor in Kato Gouves

  Ons kantoor in Kato Gouves

We zijn in 2008 begonnen als eerste camper verhuurder op Kreta en krijgen veel aanvragen. Maar zeker zo belangrijk, al onze gasten zijn super enthousiaste over hun vakantie in een camper op Kreta. Sommigen hebben ervaring met het rijden in een camper, anderen niet. Uniek, vrijheid, ongerepte plekjes en ver weg van massa toerisme zijn de meeste genoemde voordelen versus een verblijf in hotel of appartement.

HOE HET BEGON

Guus Vergnes verhuisde in 2008 met zijn Griekse vrouw Roela Athanasiou en drie dochters naar Kreta na eerder 18 jaar in Nederland te hebben gewoond. We besloten voor Kreta omdat het een groot en prachtig eiland is met een geweldig klimaat en vriendelijke en gastvrije bevolking. Ze wonen in Heraklion, de grootste stad van het eiland. Er is een Nederlandse school, groot en divers winkelaanbod, vele restaurants, ziekenhuizen, scholen een universiteit. Het is een levendige stad waar het hele jaar door vertier is.

Guus pioneerde met het verhuren van eerst één camper en besloot dat dit een unieke kans was. In 2009 ontmoette hij Nikos Pediaditakis en zijn Belgische vrouw Carloline. Ze bundelden hun kennis en ervaring en werken sindsdien samen.

OVER ONS

GuusCandia Campers is sinds 2008 actief als camperverhuurder onder de naam Camper op Kreta. Vanaf 2015 voeren we de nieuwe bedrijfsnaam Candia Campers, officieel Athanasiou-Pediaditakis o.e.. Candia verwijst naar de rijke geschiedenis van Kreta dat in de Venitiaanse periode Candia werd genoemd.
Met 6 moderne campers zijn we kleinschalig maar kunnen we wel verschillende modellen voeren. Van compacte semi-integraal voor 2 personen tot ruime familie camper. De komende jaren is het onze ambitie om het wagenpark te vernieuwen.

We bieden onze klanten een persoonlijke benadering. We verwelkomen je persoonlijk op het vliegveld, geven een uitgebreide instruktie, nemen ruimschoot de tijd voor het verstrekken van informatie en het geven van tips en zijn 24-uur per dag telefonisch bereikbaar.

We staan voor:

 • kleinschaligheid
 • persoonlijke communicatie
 • kwaliteit
 • flexibiliteit

KWALITEIT

Een rondreis op Kreta met een camper is een geweldig avontuur. Je wilt dus graag op weg met een betrouwbare en goed onderhouden camper. Wij bieden campers met sterke diesel motoren die met gemak bergop rijden. En in geval van een probleem geven we razendsnelle assistentie over het héle eiland. Al onze campers zijn geregistreerd bij de EOT, het Grieks Ministerie voor Toerisme. Zij hebben regels en voorwaarden waar je aan dient te w voldoen voor het verkrijgen van een verhuurvergunning.

Maar kwaliteit betekent ook goede en persoonlijke communicatie. Snel en de juiste antwoorden op uw vragen, niet een verwijzing naar de FAQ. We maken heldere offertes (geen verborgen kosten, duidelijk over het Eigen Risico), helpen met zoeken van vliegtickets en uiteraard spreken we…. Nederlands!

Book a camper

Openingstijden

April – Oktober kantoor Gouves
Dagelijks 8:30 – 14:00, 17:00 – 21:00
Overige maanden kantoor open op verzoek
Het gehele jaar telefonisch bereikbaar 10:00 – 19:00

Disclaimer

Al onze teksten zijn door ons zelf geschreven en eigendom van Candia Campers. In geval de tekst lijkt of identiek is aan teksten van anderen dan berust dat op toeval.

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site