• EERSTE CAMPERVERHUURDER OP KRETA

  EERSTE CAMPERVERHUURDER OP KRETA

  Vakantie = Vrijheid

  We zijn in 2008 begonnen als eerste camper verhuurder op Kreta
  en hebben sinds die tijd vele enthousiaste klanten die genieten van een camper rondreis op Kreta!

 • KOM NAAR GASTVRIJ KRETA

  KOM NAAR GASTVRIJ KRETA

  HUUR EEN CAMPER EN ONTDEK HET HÉLE EILAND

  We kennen het eiland als geen ander.
  We spreken de taal, zijn bekend met plaatselijke gewoontes,
  nemen de tijd om uw uitgebreid te informeren
  en zijn 24-uur per dag telefonisch bereikbaar.

 • Ons kantoor in Kato Gouves

  Ons kantoor in Kato Gouves

We zijn in 2008 begonnen als eerste camper verhuurder op Kreta en kregen meteen veel aanvragen. Maar zeker zo belangrijk, al onze gasten zijn super enthousiaste over hun vakantie in een camper op Kreta. Uniek, vrijheid, ongerepte plekjes en ver weg van massa toerisme zijn de meeste genoemde voordelen versus een verblijf in hotel of appartement.  

OVER ONS

Guus

Candia Campers is actief sinds 2008 en destijds begonnen onder de naam 'Camper op Kreta'. In het eerste jaar met slechts één camper. In de jaren erop werd uitgebreid tot er uiteindelijk 6 campers werden verhuurd. Het plan was om de vloot te vernieuwen voor geheel nieuwe campers, ieder jaar 1. Helaas gooide Corona roet in dat plan en waren 2020 en 2021 lastige jaren.

Sinds 2015 zijn we actief als Candia Campers. Candia verwijst naar de rijke geschiedenis van Kreta dat in de Venitiaanse periode Candia werd genoemd.
Met 4 moderne campers zijn we kleinschalig maar kunnen we wel twee verschillende modellen voeren. Van een compacte semi-integraal voor 2 personen tot drie ruime, moderne familie campers.

We bieden onze klanten een persoonlijke benadering. We verwelkomen je persoonlijk op het vliegveld, geven een uitgebreide instructie, nemen ruimschoots de tijd voor het verstrekken van informatie en het geven van tips en zijn 24-uur per dag telefonisch bereikbaar. Ook bij terugkomst nemen we de tijd om te horen naar (en te leren van) jullie ervaringen en doen brengen we jullie persoonlijk terug naar het vliegveld. Ons team bestaat uit Guus, Nikos en Michalis.

We staan voor:

 • kleinschaligheid
 • persoonlijke communicatie
 • kwaliteit
 • flexibiliteit

KWALITEIT

Een rondreis op Kreta met een camper is een geweldig avontuur. Je wilt dus graag op weg met een betrouwbare en goed onderhouden camper. Wij bieden campers met sterke diesel motoren die met gemak bergop rijden. En in geval van een probleem geven we razendsnelle assistentie over het héle eiland. Al onze campers zijn geregistreerd bij de EOT, het Grieks Ministerie voor Toerisme. Zij hebben regels en voorwaarden waar je aan dient te w voldoen voor het verkrijgen van een verhuurvergunning.

Maar kwaliteit betekent ook goede en persoonlijke communicatie. Sommigen hebben ervaring met het rijden in een camper, anderen niet. Snel en de juiste antwoorden op uw vragen, niet een verwijzing naar de FAQ. We maken heldere offertes (geen verborgen kosten, duidelijk over het Eigen Risico) en uiteraard spreken we…. Nederlands!

Openingstijden

April – Oktober kantoor Gouves
Dagelijks 8:30 – 14:00, 17:00 – 21:00
Overige maanden kantoor open op verzoek
Het gehele jaar telefonisch bereikbaar 10:00 – 19:00

Disclaimer

Al onze teksten zijn door ons zelf geschreven en eigendom van Candia Campers. In geval de tekst lijkt of identiek is aan teksten van anderen dan berust dat op toeval.